Fyel Skovvej
Fyel Skovvej
Fyel Skovvej
Fyel Skovvej
Fyel Skovvej
Fyel Skovvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Fyel Skovvej

Et moderne landsted 

På grunden ved Fyel Skovvej river vi den eksisterende gårdejedom ned, og bygger en moderne bolig med flow og funtionalitet. Boligen ligger i et skønt grønt område med udkig til en sø som kan tilgåes fra haven. Udtrykket bliver med sammenspillet tegl, metal og varmt træ meget enkelt men sofistikeret, nutidig og æstetisk. 

Stueplanen består af en børneafdeling med badeværelse og multirum. I den anden ende gør vi plads til at samle. Her kommer der et køkken / alrum og en opholdstue med plads og højt til loftet. 1. sal bliver en forældreafdeling med soveværelse, walk in, badeværelse og et kontor. På ejendommen integrerer vi også en stor garage samt gildesal. 

 

Udvalgte billeder og video fra projektet