• Sommervej
  • Sommervej
  • Sommervej
  • Sommervej
Se flere billeder
fra dette projekt
+

Sommervej

Lundhilds tegnestue har skitseret og visualiseret en ny bolig på en kuperet grund lige ned til Furesø i Farum. Grundens beliggenhed betyder at boligen er indenfor søbeskyttelseslinjen, hvorved et nyt byggeri kræver en speciel dispensation. Lundhilds tegnestue forestår således også dispensationsansøgningen og myndighedsbehandlingen på projektet.

Boligen fordeler sig over tre plan – kælder, stueplan og førstesal. Fra førstesalen er der åben forbindelse via. et dobbelthøjtrum til køkken/alrum i stueplan, hvor der yderligere findes værelsesafdeling og rummelig opholdsstue. På 1. sal er indrettet kontor, samt soveværelse med bad og walk-in closet.

Boligen har spring i tagfladerne med ensidig taghældning til begge sider, herved opnås en god dynamik i volumenet. Terrasser både i stueplan og førstesal binder boligen godt sammen og gør det muligt at udnytte solens lys i løbet af dagen. Facaderne opføres i en lys mursten og træpartier skaber sammenhæng mellem vinduespartier. Taget beklædes med zink.

VR køkken alrum

 vignetter-til-projekter/190102-foer-efter-sommervej-41.jpg

Tilbage