Se flere billeder
fra dette projekt

Lynggaardsvænget

Villa i Svejbæk

Denne villa er tegnet af Lundhilds tegnestue.

Den 220+ kvm store bolig koncentrerer sig omkring et centralt køkken/alrum, herudfra springer en forældreafdeling, en børneafdeling og et opholdsstueområde.

Flere lækre terrasser er placeret omkring huset, så der er direkte udgang fra alle værelser og mulighed for at nyde både morgen-, middags- og aftensol.

Tagfladen over boligens centrale del hæver sig over de andre tagflader og skaber stor rummelighed indvendigt i køkken/alrum.

Der er valgt lyse mursten som hovedmateriale og lyse træpartier bruges til at skabe spil i fladerne både imellem vinduer og over.

Vi faldt over Lundhilds Tegnestue, da vi søgte efter arkitekter, der var dygtige til lavenergihuse. Det har en høj prioritet for os, at vores hjem både er moderne, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet, forklarer Sanne Nørgaard.

Læs mere om hvordan Sanne og Peter oplevede forløbet.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.