Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej
Sønderskovmøllevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Sønderskovmøllevej

Lundhilds tegnestue har tegnet en ny villa til en grund med landlig beliggenhed omgivet af åbne marker i nærheden af Vejen.

Ved ankomst til boligen er det muligt at gå tørskoet fra carporten til bryggerset eller der er mulighed for at benytte hovedindgangen, hvorfra der er et godt kig gennem hele boligen. I denne ende af boligen findes også forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet samt badeværelse.

Det centrale køkken/alrum er gennemlyst og har udgang til en terrasse på hver side af boligen – så er der mulighed for at fange solen hele dagen igennem.

Opholdsstuen er i åben forbindelse med spiseafdelingen, men skærmet en smule af den dobbeltsidede pejs, som spreder hygge til begge sider. Spiseafdelingen er et fantaktisk dobbelthøjt rum, hvor i mod der over opholdsstuen er etableret en ’hems’, således opholdsstuen er lidt mere en ’hule’ man kan krybe ind i. Rummet byder på denne måde på flere forskellige rumlige oplevelser.

Hemsen byder på endnu en opholdsstue med udgang til altan. Boligen består her ud over af en værelsesafdeling med bad og en kontorniche.

 

Udvalgte billeder og video fra projektet