Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken
Kildebakken

Se flere billeder
fra dette projekt

Kildebakken

Eksklusiv og stilren patriciervilla

På en stor grund har Lundhilds Tegnestue designet en elegant villa. Villaen ligger på en skrånende grund, bestående af et stueplan, første sal og parterre. Bygherrens kælder er opført som parterre, så kun dele af kælderen fremstår åben, i plan med det omkringliggende terræn. 

vignetter-til-projekter/230312-vigniette-kildebakken.jpg

Da boligen opføres på den skrånende grund får bygherre udgang til en balkon fra stueplan, mens der er udgang til terrassen gennem parterren. Balkonen på stueplanen fungerer som en delvis overdækning af terrassen nedenfor. Fra balkonen går en elegant trappe ned til terrassen, hvorfra en palæ-trappe strækker sig ned til baghaven. 

Fra vejen ses den officielle indgang til stueplan, mens der bag den nordøstvendte carport findes en privat indgang. De primære opholdsrum er placeret i stueplan, som rummer indgang med hall og bryggers, et åbent køkken-alrum, opholdsstue samt forældreafdeling med badeværelse og soveværelse. Boligens parterre indebærer fire værelser, et multirum og badeværelse. Fra førstesalen er der åbent, med udsyn i alle retninger. 

Facader og gavle udføres i hvidpudset murværk, mens tagkonstruktionen udføres i mørkt tegltag. De kurvede kviste, småsprossede vinduer, murede gesimser, samt karnappen og trapperne mod haven, giver villaen et eksklusivt udtryk.

Udvalgte billeder og video fra projektet