Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget
Søvænget

Se flere billeder
fra dette projekt

Søvænget

Modernisering af patriciervilla 

Lundhilds Tegnestue har designet en til- og ombygning af en ældre villa. Moderniseringen er i overensstemmelse med eksisterende byggestil og udfolder villaens fulde potentiale. Villaen åbnes op, med en ny stor indgang og direkte udgang til haven. Der skabes et bedre flow mellem opholdsrum, med åbne gangarealer og villaens ydre får et mere eksklusivt og symmetrisk udtryk.

vignetter-til-projekter/230219-vigniette-soevaenget.jpg

Tilbygningen opføres med hvidpudset murværk og hvidsprossede vinduer, der er symmetrisk placeret. Tagrender og nedløb udføres i zink. Den eksisterende karnap får et nyt udtryk. Der etableres palæ-trapper på begge sider af boligen, hvilket giver et eksklusivt udtryk. 

Der skabes en ny hall med dobbelthøjt rum, hvor der etableres en elegant trappeopgang. Den nye indgang åbner boligen op, men imødekommer også et behov for at opdele opholds- og hobbyrum. På førstesalen findes soveværelset og børneværelserne, mens stueplan primært indeholder store, åbne opholdsrum. I kælderen er der et stort bryggers, med tilknyttet bad, multirum, depot og vinrum.

Udvalgte billeder og video fra projektet