Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Bregnevej

Herskabelig Villa i Værløse

Samarbejdet indledtes, idet bygherre kontaktede Lundhilds tegnestue med ønsket om at få arkitekttegnet familiens drømmehus. Dette indebar ønsket om at skabe en herskabelig villa med tidstypiske arkitektoniske detaljer fra patriciervillaen, på deres store 830 m2 grund i Værløse.

vignetter-til-projekter/220829-vigniette-bregnevej.png
Der var fokus på at indfri bygherres ønsker, og optimal ruminddeling, samt at bygge højest muligt, i overensstemmelse med ”grænserne” for grunden. Boligen har et elegant udtryk med smukke stukke inde og gesimser uden for. Boligens store smukke vinduespartier med sprosser, inviterer sollyset og naturen ind i boligen. 

Tegnestuen har skitseret boligen, som fordeler sig over 1,5 plan med udnyttet tagetage samt kælderplan. De primære opholdsrum er placeret i stueplan, med både entré, ekstra badeværelse, opholdsstue samt åbent køkken. Herfra er der udgang til en stor sydvendt terrasse samt forbindelse til et vestvendt orangerie.

Bygherre ønskede at førstesalen blev udnyttet til hhv. forældreafdeling, børneværelser samt bad. Boligens kælderplan har forbindelse fra garagen og rummer bl.a. stort multirum, bryggers og depotrum.

Udvalgte billeder og video fra projektet