Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej
Bregnevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Bregnevej

Samarbejdet indledtes, idet bygherre kontaktede Lundhilds tegnestue med ønsket om at få arkitekttegnet familiens drømmehus. Dette indebar ønsket om at skabe en herskabelig villa med tidstypiske arkitektoniske detaljer fra patriciervillaen, på deres store 830m2 grund i Værløse.

Vores opmærksomhed i forbindelse med projektet har desuden været dedikeret at indfri bygherres ønsker ift. rumdelingen passende til grunden og familiens interesser, samt at bygge højest muligt, i overensstemmelse med ”grænserne” for grunden.

Tegnestuen har skitseret boligen, som fordeler sig over 1,5 plan med udnyttet tagetage samt kælderplan. De primære opholdsrum er placeret i stueplan, som rummer både entré, ekstra badeværelse, opholdsstue samt åbent køkken, som både har udgang til stor sydvendt terrasse samt forbindelse til vestvendt orangerie. 

Bygherre ønskede at førstesalen blev udnyttet til hhv. forældreafdeling, børneværelser samt bad. Boligens kælderplan har forbindelse fra garagen og rummer bl.a. stort multirum, multifunktionelt bryggers og depotrum.

vignetter-til-projekter/220829-vigniette-bregnevej.png

Udvalgte billeder og video fra projektet