Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej
Frisersvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Frisersvej

Modernisering og tilbygning af patriciervilla

Denne charmerende patriciervilla har fået et stort løft i form af en om- og tilbygning samt en renovering af havestuen. Opgaven var at lave en tilbygning med respekt for den herskabelige stil i det eksisterende byggeri, og i en arkitektur som kunne tilfredsstille bygherrens ønsker mht. det daglige flow.

Øverste plan er indrettet med fire værelser, hvoraf det ene er et fællesrum. Fra forældresoveværelset er der udgang til en tagterrasse, beliggende oven på udestuen. Det store badeværelse er blevet renoveret og byder på kar, bruseniche, dobbelt håndvask og mange gode opbevaringsmuligheder.

Boligens hjerte er blevet det helt fantastiske køkken-alrum, som er beliggende i den nye tilbygning med store dørpartier, der åbner op til haven. Desuden er der etableret en luksuriøs kælder med højt til loftet og gulvvarme. Kælderen er indrettet med et vaskerum, opbevaringsrum og et helt fantastisk vinrum med reoler og glasdøre. 

Da boligen blev sat til salg i 2017, skrev Home følgende om tegnestuens renovering af villaen:

"En gennemført bolig, hvor arkitekten til perfektion har kombineret et moderne køkken-alrum med den eksisterende stil. Køkken-alrum er i perfekt kontrast til boligens store herskabelige stuer, som byder på høje vægpaneler, stuklofter og sildebensparket på gulvet."

Udvalgte billeder og video fra projektet