Slåendiget 11
Slåendiget 11
Slåendiget 11
Slåendiget 11
Slåendiget 11
Slåendiget 11
Slåendiget 11

Se flere billeder
fra dette projekt

Slåendiget 11

Kreativ udnyttelse af skrånende terræn.

Lundhilds Tegnestue har projekteret denne opfindsomme villa nær Kirke Såby. 

Omdrejningspunktet for dette projekt har været den kreative udnyttelse af det omkringliggende terræn, hvor den skrånende hældning bliver inkorporeret i husets æstetiske udtryk. 

Husets niveauer følger på legende vis bakkedragets hældning og flettes herved naturligt sammen med omgivelserne. Det giver samtidig en flot overgang fra stue- til kælderplan, hvor værelserne er trukket helt frem for at udnytte det udefrakommende lys til fulde, gennem de store vinduer, der giver en flot udsigt ud over det nærliggende område. 

Både stue og kælderplan giver adgang til et terrassestykke, hvor man enten kan nyde udsigten eller gøre brug af villaens swimmingpool. 

Udvalgte billeder og video fra projektet