Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen
Nordhøjen

Se flere billeder
fra dette projekt

Nordhøjen

På en højtbeliggende grund i Roskilde har Lundhilds tegnestue skitseret denne forvandling.

Som en del af ombygningen flyttes de primære opholdsrum til 1. salen, hvorfra den flotte udsigt kan nydes. En større terrasse i forlængelse af køkken/alrum fungere som en udvidelse af rummet, der kan åbnes helt op. Den nye dobbelthøje entré byder velkommen på fornem vis og etablerer en god forbindelse til 1. salen.

Facaden i stueplan pudses hvid og 1. salen beklædes med træ for at skabe varme omkring terrassen og opholdsområderne.

Udvalgte billeder og video fra projektet