Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet
Læstedet

Se flere billeder
fra dette projekt

Læstedet

Modernisering og tilbygning af bolig

På en skøn grund har Lundhilds Tegnestue designet denne modernisering. Forvandlingen indebærer en tilbygning af bygherrens stueplan, i forlængelse af den eksisterende nordvendte længe. Derudover opføres der en ny første sal ovenpå hovedhuset. 

vignetter-til-projekter/230131-vigniette-laestedet.jpg

Der etableres en tagterrasse mod haven, med udgang fra første sal. Herunder og langs den nordvendte længe strækker terrassen sig. Den udgør et samlingssted med både morgen- og aftensol. Boligens første sal består af en voksenafdeling med tilhørende skabsplads, badeværelse og nyt kontor. På stueetagen findes der blandt andet et stort lyst køkken-alrum, samt entré og flere børneværelser. Kælderplanen optimeres og flowet udnyttes, så der er plads til et stort multirum.

Facaderne opføres i en varm mursten, der brydes af mørke metalplader og træfelter. Saddeltaget, samt hovedhusets gavle og stern opføres i metal, hvilket indrammer boligen. Der etableres en ny carport af mørke materialer magen til dem på hovedbygningen. Nye store vinduer matcher de eksisterende. Tagrender og nedløb udføres i zink. Boligen får et moderne og enkelt udtryk.

Udvalgte billeder og video fra projektet