Feddet - 1
Feddet - 1
Feddet - 1
Feddet - 1
Feddet - 1

Se flere billeder
fra dette projekt

Feddet - 1

Villa ved Sønderborg

Lundhilds tegnestue har skitseret denne to plans åbne og rummelige villa til en naturskøn grund ved vandet i Sønderborg. Boligen har med sine forskydninger i volumenet et enkelt udtryk og den lyse mursten giver et indbydende indtryk. Murstenen brydes af træpartier i facaden, som forbinder vinduerne. Et andet lækkert materiale ses ved garagen, der består af en kobberbeklædt ydervæg, som både giver glød og skaber kontrast til de andre materialer.

Stueplanet har to niveauer og består af et stort køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, forældreafdeling, børneafdeling og fordelings hall. I alrummet og opholdsstuen forbindes ude og inde med store terrasser, som indbyder til ophold. Der er tænkt over detaljerne, som f.eks. ved opholdsstuensvinduer, der fungerer som siddeplads udvendigt på terrassen.

I kælderplanet er der værelsesafdeling, multirum og teknik. Både indvendigt og udvendigt er der god kontakt til kælderplanet ved brugen af dobbelthøje rum.

Husets grundform, niveauspring og store vinduespartier passer godt til den moderne familie og danner en god ramme for livet.

Udvalgte billeder og video fra projektet