Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej
Fårupvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Fårupvej

En stilren landejendom

I et naturskønt område har Lundhilds Tegnestue netop tegnet en stilren landejendom med udsigt til en nærliggende sø fra hele boligen. Bygherre ønskede en optimal placering af sin nye bolig, på grundens top. Haven er tegnet i tæt samspil med boligen og inkluderer bl.a. et stort orangeri, samt smukke bede og køkkenhave.

vignetter-til-projekter/vigniette-faarupvej.jpg

Boligen er skabt med fokus på et godt flow gennem hele huset. Fra indgangen er der forbindelse til en gennemlyst fordelingsgang, med trappe til kælderen og en gang, der strækker sig gennem hovedhuset. Placeringen af hvert rum og funktion er nøje udvalgt, så udsigten og det naturlige lys inviteres indenfor. Det store køkken-alrum lyses op gennem de vinduespartier med sprosser. Det lyse gulv harmonerer godt med de synlige sprosser i loft til kip. 

Garagen med tilhørende værksted, samt indgangen, udgør en længe fra hovedhuset. Omkring boligen er der en stor terrasse, der fører ud til orangeriet. Langs hovedhuset er terrassen overdækket mod både nord og syd. I boligens kælder findes bl.a. et fitnessrum.

Udvalgte billeder og video fra projektet