Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej
Sleldevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Sleldevej

Stor totalforvandling af moderne familievilla

På en stor naturgrund med storslået udsigt, har Lundhilds Tegnestue designet denne ombygning. Villaen forløber sig over to plan og udvides betydeligt gennem den nye tilbygning.

Eksisterende bolig udnyttes til at opføre hhv. garage med plads til bygherres biler, hall og bryggers i stueplan, samt tre gode værelser på 1. salsplan. Gennem tilbygningen bliver der plads til et viktualierum samt  stort og rummeligt køkkenalrum og opholdsstue, der begge har udsigt til storslået natur. På 1 salen udvider tilbygningen med ny trappeløsning, multirum og stor voksenafdeling med walkin og badeværelse.

vignetter-til-projekter/sleldevej-vignette.png
Udvendigt renoveres eksisterende bolig totalt, så det ligner at tilbygningen hele tiden har været der. Bygningerne integreres harmonisk gennem et stilrent og enkelt udtryk, med skønne kontraster til facaden. Eksisternede murværk hvidpudses og varme træbeklædninger er brugt på ydervæggene mellem vinduespartierne.

Desuden er der gennemgående brugt stålplader til bl.a. saddeltag, kviste og udhæng, hvilket også er med til at binde boligen sammen. Store sorte vinduespartier er indsat overalt i bygningen. 

Udvalgte billeder og video fra projektet