Se flere billeder
fra dette projekt

Rørmosevej

Lundhilds tegnestue har tegnet denne nye villa til en skrånende grund beliggende ned til Rørsø i Birkerød.

Allerede ved ankomst til boligen er der kig til alrum, terrasse og udsigten over søen. Entréen er åben, rummelig og lys og fordeler til værelsesafdeling med bad, bryggers, opholdsstue og køkken/alrum og der er ligeledes forbindelse til kælderplan.

Fra opholdsstuen og køkken/alrum er der udgang til en stor terrasse, hvorfra den smukke udsigt kan nydes. På etagen er også en forældreafdeling med walk-in closet og stort badeværelse. Kælderplan har diverse depotrum, vinopbevaring samt teknik.

Facaden udføres i en lys mursten og lyse trælameller forbinder vinduespartier og skaber en konstrast til murstenen. Boligen opføres med fladt tag med en aluminiumsstern.

Udvalgte billeder og video fra projektet