Ombygning og renovering af din bolig

Drømmer du om renovering af hele eller dele af din bolig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lundhilds tegnestue gør vi nemlig boligdrømme til virkelighed!

Vores byggetekniske viden kombineret med vores kreative indgangsvinkel som arkitekter gør os i stand til at udtænke innovative løsninger, som imødekommer dine og familiens behov både funktionelt og rent æstetisk ved en ombygning eller renovering. Vi er ofte i stand til at se nyt potentiale i det bestående og har gennem årene erhvervet os en stor erfaring med ombygning, tilbygning, renovering samt energirenovering.

Se flere ombygningprojekter her.

vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-groenningen-26ii-til-hjemmeside-01a.jpg   vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-rosengade-01a.jpg

vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-strandvejen-rhus-01a.jpg   vignetter-til-projekter/foer-efter-clarasvej.jpg

vignetter-til-projekter/151116-foer-efter-byvangen-01a.jpg   vignetter-til-projekter/151116-foer-efter-strandvaenget-01a.jpg


Vi hjælper dig sikkert igennem samtlige faser af din ombygning

Vores stærke sammensætning af kompetencer og specialiserede medarbejdere gør os i stand til at løfte alle slags opgaver inden for ombygning, tilbygning og renovering – store såvel som små. Vi varetager alt lige fra arkitektur og teknik til tid og økonomi i planlægningsprocessen og har den faglige ballast til at tænke både menneskelige, funktionelle og æstetiske aspekter ind i helhedsløsningen.

Vi bistår gerne med professionel hjælp gennem hele din ombygning – lige fra den kreative sparring i starten indtil byggeriet står klar til indflytning. Vi evner at bevare det store overblik, så fejl minimeres og både budget og tidsplan overholdes – kort fortalt, så fungerer vi som bygherrens tillidsfulde rådgiver under hele din ombygning, tilbygning eller renovering.

Ombygning med mennesket i fokus

Med udgangspunkt i bygningskunst arbejder vi med at kombinere den praktiske brug samt det sociale samvær i boligen med henblik på at skabe de absolut bedste rammer for menneskelig aktivitet og udfoldelse. Det er vigtigt for os, at vores boliger altid afspejler den familie, som bor der og derfor udtænker vi unikke løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes smag og livsstil.

For at sikre de bedste løsninger, indleder vi et hvert samarbejde med en grundig brainstorm med kunden, hvor alt lige fra drømme og ideer til udfordringer og faldgruber diskuteres. På baggrund af dette, er det muligt for os at integrere vores kunders ønsker og behov i selve udviklingsprocessen.

Ombygning, som er tro mod den oprindelige bygnings arkitektur

En af vores helt store styrker inden for ombygning, er vores evne til at indtænke nye effektive løsninger i boligen, så familiens livskvalitet forhøjes uden, at det sker på bekostning af husets oprindelige stilart og stemning. Vi omdanner det eksisterende byggeri til tidssvarende rammer og finder en harmonisk balance mellem bevaring og tilpasning. For at kunne videreføre den samme arkitektoniske kvalitet og detaljerigdom i det nye byggeri, sætter vi os altid grundigt ind i den pågældende boligs oprindelige design inden, vi påbegynder projektet.

Vi hjælper dig med at visualisere din ide inden din ombygning

Vi benytter os af visuel kommunikation som en naturlig del af vores værktøjskasse, når vi skal formidle vores budskaber overfor vores kunder. Ved hjælp af 3D-billeder hjælper vi vores kunder med at visualisere de forskellige ideer, så de kan træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag. Dette er med til at fremme processen og højne løsningens kvalitet, da det giver en unik mulighed for at se det endelige resultat, selv inden byggeprojektet påbegyndes.

Skal vi også tegne din fremtid?

Hvis du ønsker hjælp til at realisere dine boligdrømme, så står vi klar til at hjælpe dig med din ombygning, tilbygning eller renovering. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at sikre, at din boliginvestering bliver en rigtig god oplevelse før, under og efter byggeriet!

Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.