Ny bolig - Nybyg

Lundhilds tegnestue har stor erfaring med tegning og bygning af enfamiliehuse som nybyg. To opgaver er aldrig ens, og vi løser som oftest opgaverne indefra og ud, så huset er tilpasset familiens størrelse, aktiviteter og ønsker.

Se vores projekter her.

lundhilds tegnestue hjælper jer hele vejen

Før jeres boligdrømme om nybyg kan blive til virkelighed, skal I igennem alle byggeprocessens faser. Undervejs skal I træffe rigtig mange beslutninger, som får både økonomisk, praktisk og arkitektonisk betydning for det endelige resultat. Vi har specialiseret os i at vejlede private om nybyg ved hjælp af kvalificeret rådgivning gennem hele byggeprocessen. Det giver tryghed og en rolig nattesøvn. På de næste sider giver vi jer et overblik over byggeprocessens mange faser - og husk - vi er med jer hele vejen.

Mange gode grunde

Inden I skriver under på købet af jeres byggegrund, kan det være en god idé at benytte lundhilds tegnestue som rådgiver. Det gælder især, hvis I ønsker at bygge på en speciel grund, hvor der ofte skal tages højde for lokalplaner, servitutter og placering på grunden.

Vi sætter drømmene i realistiske rammer

Inden vi sætter den første streg, skal vi kende til jeres ønsker, behov og tanker om byggeprojektet - herunder de økonomiske og tidsmæssige rammer. Som arkitekter er vi uddannet til at tage hånd om arkitekturen og teknikken samt de tidsmæssige og økonomiske aspekter i både planlægnings- og byggefasen af nybyggeri. Vi tænker i helhedsløsninger, hvor de menneskelige, de æstetiske og de funktionelle aspekter alle har en plads. På lundhilds tegnestue tager vi ofte vores kunder med hen til tegnebrættet i denne proces, så vi kan komme så tæt på jeres ønsker som muligt.

 

Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.