Design og visuel kommunikation

Findes det ikke, skaber vi det selv. Lundhilds tegnestue skaber gerne nye løsninger i forbindelse med vores projekter. 
Vi har blandt andet designet knagerækker, borde, børnemøbler og udstillingsstande.

På Lundhilds tegnestue bruger vi desuden visuel kommunikation som en naturlig del af vores værktøjskasse, så vi kan formidle vores budskaber på en klar og tydelig måde over for vores kunder. Vi tilbyder også andre firmaer hjælp til at visualisere deres kommunikation.

Se vores designprojekter her.

Design

lundhilds tegnestues målsætning er at skabe optimale rammer for menneskelig aktivitet på arbejdet, i hjemmet og i det offentlige rum. Vi arbejder i et klart og imødekommende formsprog. Altid med afsæt i brugernes behov og en særlig opmærksomhed på det enkelt projekts fysiske, kulturelle og miljømæssige kontekst. For lundhilds tegnestue er designet i centrum, når det gælder en helhedsløsning for møbler, produktdesign og indretning af in - og eksteriøret. Tegnestuen har beskæftiget sig med en lang række af forskellige design fra indretning af haller til udstillingsstande på messer, børnemøbler, knagerækker og møbler. Udgangspunktet for tegnestuen er kundens identitet. Identiteten giver sig udtryk i former, farver eller materialer, der vil skabe en helhed af det enkelte produkt.

Arbejdsmetode.

Arbejdsmetoden er at tage udgangspunkt i de undersøgende studier: kundens behov og brugssituationer, måder/mønstre for, hvordan vi bruger og bevæger os. I processen vil der ofte arbejdes i 1:1, og modeller af det designede vil være en del af forløbet for at opnå det optimale produkt.

Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.