Om Lundhilds tegnestue

Vi er en lille, dynamisk tegnestue – med et stort fokus på kvalitet. Både i byggeriet og i samspillet med bygherre og de øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder bredt inden for arkitektur med opgaver helt fra ombygning af mindre privatboliger til store, nybyggede erhvervsprojekter. Uanset typen af projekt løser vi opgaven med kreativ indsigt og respekt for konteksten.

Lundhilds tegnestue har base i Horsens centrum. Tegnestuen blev etableret i 2004, og siden da har vi gjort boligdrømme til virkelighed for mange mennesker.

 

Arkitektur skabt for trivsel

Med udgangspunkt i bygningskunst arbejder vi med at kombinere den praktiske brug af bygningen og det sociale samvær, der gør bygningen til et hjem eller en arbejdsplads, hvor man trives. På Lundhilds tegnestue mener vi, at hvert rum fortjener opmærksomhed og har potentiale til en særlig oplevelse.

Tegnestuens kvalifikationer og kompetencer dækker både praktiske og konceptuelle opgaver med en særlig force inden for æstetik, lys og funktionalisme. Vores redskaber er både traditionelle medier som skitser, håndtegninger og modeller samt digitale medier til animation og visualisering.

 

Et godt samarbejde betyder alt

Samarbejde er en af vores vigtigste værdier. Når I skal vælge en arkitekt til jeres projekt, er tilliden og kemien afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat skal skabe værdi for jer. Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi.

Derfor prioriterer vi et tæt samarbejde med jer som bygherre og med alle de faglige kompetencer, der indgår undervejs i processen. Vi er med jer hele vejen fra første møde til projektet står klar til indflytning.

Kontakt os her til en snak om, hvordan vi kan gøre jeres visioner til virkelighed