Praktik og jobmuligheder hos Lundhilds tegnestue

Lundhilds Tegnestue ligger centralt i Horsens på Vitus Berings Plads 1, 1. og varetager byggerier i hele landet. Vi udgør en lille, dynamisk og ambitiøs virksomhed med fokus på kvalitet. Vi beskæftiger os bredt med opgaver indenfor, ombygning og nybyggeri, både ved private og store erhvervsprojekter. 

Vi søger en engageret konstruktørpraktikant

billeder-generelt/foto-til-hjemmesiden.jpg

Som praktikant hos os tager vi dig med i fagets faser fra start til slut. Vi velkommer selvstændighed, drive og engagement og giver dig muligheden for at sætte dine kompetencer og kreative tanker i spil. Vi vil rådgive i et tæt og udviklende læringsforløb. En praktikperiode hos os tager udgangspunkt i den projekterende del, men vi åbner også op for det udførende arbejde på byggepladsen.

Vores tidligere praktikant Mads Peter som i dag arbejder på tegnestuen, har udtalt sig om hans praktikforløb hos os:

”Det var en lærerig praktikperiode hos Lundhilds Tegnestue. Der var mange projekter med forskellige bygnings typer, og jeg fik lov til at være med til lidt af det hele fra første møde med kunden til aflevering af projektet.

Det gav en god indsigt i og forståelse for faget. Jeg oplevede en personlig udvikling i form af omstillingsparathed og evnen til hurtigt at sætte mig ind i et projekt. Det var et miljø med åbne kollegaer, som tog min mening, overvejelser og arbejde seriøst.”

Send endelig en kort ansøgning, CV og evt. portfolio til os. Har du spørgsmål til vores praktikprogram, er du altid velkommen til at ringe os.

 

Kontakt Anders Gyldenløve (Projektleder og bygningskonstruktør)

Tlf. +45 2621 6418

atg@lundhild.dk

 

Kontakt Mette Böll (Teknisk Designer)

Tlf. +45 2621 8069

mtb@lundhild.dk

 


Vedrørende uopfordrede ansøgninger

billeder-generelt/billeder---jobmuligheder.jpg

Vi er altid på udkig efter ambitiøse arkitekter og bygningskonstruktører, herunder studerende, der har talent, entusiasme og et ønske om at arbejde med udfordrende projekter i en uformel men engageret atmosfære.

Hvis du sidder med en følelse af, at Lundhilds tegnestue kunne være din fremtidige arbejdsplads, så fortæl os hvorfor, samt hvilke kvaliteter netop du kan tilføre tegnestuen.

Send din ansøgning, CV og portfolio via mail til os.

 

Kontakt Steen Bjørn Lundhild (Indehaver og arkitekt maa)

Tlf. +45 2762 1210

steen@lundhild.dk

 

Kontakt Helle Carstensen (Administration, PA)

Tlf. +45 2728 1919

hsc@lundhild.dk