Job hos Lundhilds tegnestue

Vi søger engagerede og dygtige konstruktørpraktikanter til efteråret '21.

billeder-generelt/foto-til-hjemmesiden.jpg

Hos Lundhilds tegnestue får du lov til at være med i det samlede team med opgaver fra start til slut.

Vi har mange forskellige typer projekter og for den rette person garanterer vi, at der vil være mulighed for at få mange forskellige arbejdsopgaver hos tegnestuen - man kan være med fra skitseforslag, myndighedsprojekter og projektering med bygherremøder til prisindhentning og udførelsesfasen med byggestyring, byggemøder og aflevering. 

På Lundhilds tegnestue har vi et uformelt arbejdsmiljø og deltager i både nybyggeri- og ombygningsprojekterne på kryds og tværs i teams. Vi er beliggende centralt i landet i Horsens midtby og varetager byggerier over hele landet.

Vi ser frem til at høre lidt omkring hvem du er som person, hvor dine særlige interesser ligger og hvad netop DU kan tilføre af kvaliteter. Medsend også CV og tidligere projekter

Spørgsmål/ansøgning sendes til Anders: atg@lundhild.dk/26 21 64 18

 

billeder-generelt/billeder---jobmuligheder.jpg

Vi er altid på udkig efter ambitiøse arkitekter og bygningskonstruktører, herunder studerende, der har talent, entusiasme og et ønske om at arbejde med udfordrende projekter i en uformel men engageret atmosfære.

Hvis du sidder med en følelse af, at Lundhilds tegnestue kunne være din fremtidige arbejdsplads, så fortæl os hvorfor, samt hvilke kvaliteter netop du kan tilføre tegnestuen.

Send CV og portfolio til:

Lundhilds tegnestue
Vitus Berings Plads 1, 1. sal
8700 Horsens

Att.: Steen Lundhild

– eller send din ansøgning direkte til: steen@lundhild.dk