Praktik og jobmuligheder hos Lundhilds tegnestue

Lundhilds Tegnestue ligger centralt i Horsens på Vitus Berings Plads 1, 1. og varetager byggerier i hele landet. Vi udgør en lille, dynamisk og ambitiøs virksomhed med fokus på kvalitet. Vi beskæftiger os bredt med opgaver indenfor, ombygning og nybyggeri, både ved private og store erhvervsprojekter. 


Tegnestuen søger ny bygningskonstruktør

Lundhilds Tegnestue har travlt, og vi søger derfor endnu en engageret konstruktør, med talent entusiasme og et ønske om at arbejde med udfordrende projekter i en uformel men engageret atmosfære. Den rette kandidat har solid teknisk forståelse og er nysgerrig efter at tilegne sig ny viden og færdigheder.

Om Stillingen:  

Vi søger en ny kollega til vores team i Horsens, som har lyst til at påtage sig meget ansvar, samt arbejde selvstændigt – og i tæt samarbejde med kolleager. Den rette kandidat er således en teamplayer, der trives i at indgå i teams, der imidlertid også trives under højt ansvar og selvstændighed.

Erfaring viser, at en håndværksmæssig baggrund kan være en klar fordel, da dette giver grobund for en solid teknisk forståelse. Dette er dog ikke et krav. Vi ser også gerne, at kandidaten har et socialt drive, med ønsket om at komme ud på byggepladserne.

Tiltrædelse: Stillingen er fuld tid, med opstart hurtigst muligt. Tøv ikke med at sende en ansøgning, selv hvis du først kan starte senere, da vi er på udkig efter den rette profil.

Om dig:

Som bygningskonstruktør hos os har vi brug for, at: 

  • Du er struktureret og pålidelig
  • Du har en nysgerrig tilgang til at lære ny viden og færdigheder.
  • Du har gerne nogle års erfaring.
  • Du er en teamplayer, der værdsætter et godt arbejdsmiljø og et fællesskab, hvor man hjælper hinanden på tværs af fagligheder
  • Du trives under meget ansvar og høj grad af selvstændighed
  • Du har gode sociale færdigheder og trives med at stå for dialogen med eksterne samarbejdspartnere og bygherrer
  • Du har en grundlæggende stærk konstruktiv forståelse
  • Du har styr på dine digitale redskaber – vi arbejder dagligt i Revit

Læs alt om stillingen her: Stillingsbeskrivelse.pdf

Sådan sender du sin ansøgning:

Send din ansøgning, CV og portfolio via mail til os. 

Kontakt Steen Bjørn Lundhild (Indehaver og arkitekt maa) 

Tlf. +45 2762 1210 

steen@lundhild.dk 

vignetter-til-projekter/job-1.png


Vi søger en engageret konstruktørpraktikant

Som praktikant hos os tager vi dig med i fagets faser fra start til slut. Vi velkommer selvstændighed, drive og engagement og giver dig muligheden for at sætte dine kompetencer og kreative tanker i spil. Vi vil rådgive i et tæt og udviklende læringsforløb. En praktikperiode hos os tager udgangspunkt i den projekterende del, men vi åbner også op for det udførende arbejde på byggepladsen.

Vores tidligere praktikant Mads Peter, har udtalt sig om hans praktikforløb hos os:

”Det var en lærerig praktikperiode hos Lundhilds Tegnestue. Der var mange projekter med forskellige bygnings typer, og jeg fik lov til at være med til lidt af det hele fra første møde med kunden til aflevering af projektet.

Det gav en god indsigt i og forståelse for faget. Jeg oplevede en personlig udvikling i form af omstillingsparathed og evnen til hurtigt at sætte mig ind i et projekt. Det var et miljø med åbne kollegaer, som tog min mening, overvejelser og arbejde seriøst.”


Send endelig en kort ansøgning, CV og evt. portfolio til os. Har du spørgsmål til vores praktikprogram, er du altid velkommen til at ringe os.

Kontakt Anders Gyldenløve (Projektleder og bygningskonstruktør)

Tlf. +45 2621 6418

atg@lundhild.dk

Kontakt Mette Böll (Teknisk Designer)

Tlf. +45 2621 8069

mtb@lundhild.dk

vignetter-til-projekter/job-2.png

 


Overvejer du at sende en ansøgning? 

Vi er altid på udkig efter ambitiøse arkitekter og bygningskonstruktører, der har talent, entusiasme og et ønske om at arbejde med udfordrende projekter i en uformel men engageret atmosfære.  
 
I øjeblikket er vi ekstra på udkig efter to specifikke profiler til vores team:

  • En udfarende bygningskonstruktør, med baggrund som håndværker. Den ideelle kandidat er projekterende, men som imidlertid også gerne vil ud på byggepladserne.

  • En udfarende og skitserende arkitekt, der har gode salgsevner. Den ideelle kandidat trives med kundekontakt og er parat til at kører ud til bygherrer rundt i landet.

Hvis du sidder med en følelse af, at Lundhilds tegnestue kunne være din fremtidige arbejdsplads, så fortæl os hvorfor, samt hvilke kvaliteter netop du kan tilføre tegnestuen. 

Send din ansøgning, CV og portfolio via mail til os.
 

Kontakt Steen Bjørn Lundhild (Indehaver og arkitekt maa) 

Tlf. +45 2762 1210 

steen@lundhild.dk