Jobmuligheder og praktik hos Lundhilds tegnestue

Lundhilds Tegnestue er en lille, dynamisk og ambitiøs virksomhed med fokus på kvalitet. Vi beskæftiger os bredt med opgaver indenfor, ombygning og nybyggeri både ved private og store erhvervsprojekter.

Er du den nye arkitekt hos Lundhilds tegnestue?


Kan du gøre boligdrømme til virkelighed? Lundhilds tegnestue i Horsens søger skarp arkitekt med gåpåmod samt interesse for ombygning og nybyg til det private segment.
Lundhilds tegnestue er en dynamisk tegnestue beliggende i hjertet af Horsens, med et højt fagligt ambitionsniveau samt stort fokus på kvalitet. Porteføljen af opgaver er bred og uanset typen af projekt, løses opgaven altid med en kreativ indsigt og respekt for konteksten. Det er her, at du som arkitekt hos Lundhilds tegnestue kommer ind i billedet.
 
Grundet travlhed på tegnestuen leder vi efter dig, der kan bidrage til succesfuld realiseringen af fremtidige projekter med en kreativ tilgang til arkitekturen og med tæt samarbejde til både kollegaer såvel som bygherre og øvrige samarbejdspartnere.
 
Vi håber det har vækket din interesse. 
 

Vi søger en engageret konstruktørpraktikant

billeder-generelt/foto-til-hjemmesiden.jpg

Som praktikant hos os tager vi dig med i fagets faser fra start til slut. Vi velkommer selvstændighed, drive og engagement og giver dig muligheden for at sætte dine kompetencer og kreative tanker i spil. Vi vil rådgive i et tæt og udviklende læringsforløb. En praktikperiode hos os tager udgangspunkt i den projekterende del, men vi åbner også op for det udførende arbejde på byggepladsen.

Vores tidligere praktikant Mads Peter som i dag arbejder på tegnestuen, har fortalt om hans praktikforløb hos os:

”Det var en lærerig praktikperiode hos Lundhilds Tegnestue. Der var mange projekter med forskellige bygnings typer, og jeg fik lov til at være med til lidt af det hele fra første møde med kunden til aflevering af projektet.

Det gav en god indsigt i og forståelse for faget. Jeg oplevede en personlig udvikling i form af omstillingsparathed og evnen til hurtigt at sætte mig ind i et projekt. Det var miljø med åbne kollegaer, som tog min mening, overvejelser og arbejde seriøst.”

Lundhilds Tegnestue ligger centralt i Horsens på Vitus Berings Plads 1, 1. og varetager byggerier i hele landet. Har du spørgsmål til vores praktikprogram, er du velkommen til at ringe til Anders på +45 2621 6418

Send en kort ansøgning, CV og evt. portfolio til vores projektleder Anders.

Kontakt Anders Gyldenløve (Projektleder og bygningskonstruktør)

Tlf. +45 2621 6418

atg@lundhild.dk


billeder-generelt/billeder---jobmuligheder.jpg

Vedrørende uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter ambitiøse arkitekter og bygningskonstruktører, herunder studerende, der har talent, entusiasme og et ønske om at arbejde med udfordrende projekter i en uformel men engageret atmosfære.

Hvis du sidder med en følelse af, at Lundhilds tegnestue kunne være din fremtidige arbejdsplads, så fortæl os hvorfor, samt hvilke kvaliteter netop du kan tilføre tegnestuen.

 

Send din ansøgning, CV og portfolio via mail til:

Steen Bjørn Lundhild

Indehaver og arkitekt maa

steen@lundhild.dk