Fra boligdrømme til drømmebolig
– bliv afklaret med en masterplan

Går I med tanker om at bygge til, bygge om eller bygge nyt – og synes I samtidig, at det er svært, hvordan I skal gribe projektet an? Måske har I allerede nogle idéer men kan ikke se, hvilken retning I skal gå. Her kan det være en god idé at starte med en masterplan, der giver jer overblik over de muligheder, I har – også dem I måske ikke selv havde set.

Med en masterplan hjælper vi jer med at få overblik over jeres byggeprojekt. Ud fra jeres ønsker og behov, ser vi på de muligheder jeres projekt har. I får altså et godt og kvalificeret grundlag at træffe beslutninger ud fra, og samtidig får I vished om, hvilken retning I kan gå – og ikke mindst kan I få finansieringen på plads med banken og kreditforeningen.

Hos Lundhilds Tegnestue har vi specialiseret os i at rådgive private i byggeprocessen. Vores fornemmeste opgave er at opfylde jeres drømme, både med hensyn til design, funktionalitet og ikke mindst budget. Vi har mange års erfaring med at følge projekter fra streg til færdigt byggeri – og vi tilbyder derfor også at hjælpe jer med myndigheder, udbud og byggetilsyn.  

Det starter med et møde

Inden den første streg sættes, starter vi med et indledende møde på tegnestuen eller via Teams. Her er det vigtigt, at vi får kendskab til jeres ønsker, behov og tanker om det kommende projekt – og ikke mindst de økonomiske og tidsmæssige rammer.

På baggrund af det indledende møde skimter vi lovkrav og indhenter tegninger fra kommunen, hvis det er muligt. Herefter kommer en af vores arkitekter ud til jer, og vi gennemgår huset eller grunden sammen. Gennem tæt dialog får vi præciseret jeres behov, ønsker og krav til projektet yderligere samtidig med, at vi varetager de æstetiske og funktionelle aspekter, der skal indgå i helhedsløsningen.

Efter mødet starter vi skitseringen – og ofte kommer der flere alternativer på bordet. Vi udarbejder masterplanen med afsæt i jeres ønsker og behov, som vi efterfølgende præsenterer for jer på tegnestuen eller via Teams.

I har nu en færdig masterplan – en visualisering af jeres idéer og et realistisk overslag på projektet i forhold til tid og budget. 

Kontakt os for at høre mere

vignetter-til-projekter/vignette-stensballe-strandvej.jpg

Prisen på en masterplan er individuel og dermed afhængig af sagens type og omfang.
Afbrydes samarbejdet i løbet af processen, afregnes blot for den brugte tid.

Der vil komme tillæg for eventuel kørsel.