Vil I gerne bygge nyt eller renovere jeres nuværende bolig?

Lundhilds tegnestue har stor erfaring med at vejlede private om nybyg, ombygning, tilbygning og renovering. Kombinationen af vores byggetekniske viden og kreative indgangsvinkel som arkitekter gør os i stand til at udtænke innovative løsninger skræddersyet til jeres behov.

Ny bolig

I snart 20 år har vi tegnet og bygget unikke enfamiliehuse med udgangspunkt i familiens størrelse, aktiviteter og behov. Som arkitekter kan vi tage hånd om såvel arkitekturen og teknikken som de tidsmæssige og økonomiske aspekter i planlægnings- og byggefasen af nybyggeri. Vi tænker altid i helhedsløsninger, hvor de menneskelige, æstetiske og funktionelle aspekter alle har deres plads.

Læs mere om nybyg her

 

Ombygning, tilbygning og renovering

Lundhilds tegnestue har stor erfaring med ombygning, tilbygning, renovering og energirenovering. Vi kan hjælpe med at forvandle jeres nuværende hus til et funktionelt og æstetisk hjem, der passer til jeres smag og livsstil.

Læs mere om ombygning og renovering her

 

Skitseforslag

Vi hjælper med at omsætte jeres idéer og drømme til et konkret skitseforslag, der kan danne grundlag for at komme godt i gang med jeres byggeprojekt. Typisk indebærer et skitseforslag også et prisoverslag, så I har et kvalificeret beslutningsgrundlag.

Læs mere om skitseforslag her 

 

Arkitekthjælp for en dag

Konceptet ”arkitekthjælp for en dag” er skabt for at gøre vejen fra boligdrømme til drømmebolig kortere og mere overskuelig. Det er til jer, der skal bygge nyt eller bygge om, og som mangler et godt og kvalificeret grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Læs mere om arkitekthjælp for en dag