Ombygning og renovering af jeres bolig

Føles jeres hus for småt? Ikke tidssvarende? Eller har I den gode udsigt fra de forkerte rum? Så kan vi på Lundhilds tegnestue hjælpe jer med at forvandle jeres nuværende hus til drømmehuset – et hjem, I vil stortrives i.

Tag en uforpligtende snak med os om jeres boligdrømme

Vi har mange års erfaring med – og ikke mindst passion for – ombygning, tilbygning, renovering og energirenovering. Kombinationen af vores byggetekniske viden og vores kreative indgangsvinkel som arkitekter gør os i stand til at udtænke innovative løsninger skræddersyet til netop jeres behov.

Det er vigtigt for os, at vores boliger altid afspejler den familie, som bor der. Derfor kan I hos Lundhilds tegnestue være sikre på at få en unik løsning, som er tilpasset jeres smag og livsstil. Ved hver ombygning eller renovering tænker vi, sammen med jer, hele vejen rundt om både det funktionelle og det æstetiske. Jeres hjem skal fungere gnidningsløst i hverdagen – og gøre jer glade hver gang, I svinger ind i indkørslen og ser det. 

 

Fra potentiale til virkelighed

Det kan være svært at forestille sig helt præcist, hvordan jeres hus kunne se ud efter en ombygning. Især når I er vant til at være i huset hver dag. Vi er specialiserede i at få mulighederne frem i lyset og få det bedste ud af jeres bolig. Og ofte oplever vi, at vores kunder bliver positivt overrasket over potentialet i deres hus, når vi præsenterer de forskellige løsningsforslag.

Vi kommunikerer altid visuelt i form af 3D-billeder gennem hele den kreative proces, så det er let for jer at se de forskellige idéer og træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag. På den måde kan I se det endelige resultat, inden byggeprocessen overhovedet påbegyndes.

En af Lundhilds helt store styrker inden for ombygning er at forblive tro mod den oprindelige bygnings arkitektur. Vores ombygningsprojekter er udtænkt med nye, effektive og tidssvarende løsninger, så familiens livskvalitet forhøjes, uden at det sker på bekostning af husets oprindelige stilart og stemning.

Se vores ombygningsprojekter her


vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-groenningen-26ii-til-hjemmeside-01a.jpg   vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-rosengade-01a.jpg

vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-strandvejen-rhus-01a.jpg   vignetter-til-projekter/foer-efter-clarasvej.jpg

vignetter-til-projekter/151116-foer-efter-byvangen-01a.jpg   vignetter-til-projekter/151116-foer-efter-strandvaenget-01a.jpg


Vi hjælper jer sikkert igennem alle faser af ombygningen

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at jeres boliginvestering bliver en rigtig god oplevelse før, under og efter byggeriet! Den stærke sammensætning af kompetencer og specialiserede medarbejdere på Lundhilds tegnestue gør os i stand til at løfte alle slags opgaver inden for ombygning, tilbygning og renovering – store såvel som små. Vi varetager alt lige fra arkitektur og teknik, til tid og økonomi i planlægningsprocessen. Og vi har den faglige ballast til at tænke både menneskelige, funktionelle og æstetiske aspekter ind i en helhedsløsning, I kan trives i mange år fremover.

Vi bistår gerne med professionel hjælp gennem hele jeres ombygning – lige fra den kreative sparring i starten, indtil byggeriet står klar til indflytning. Vi evner at bevare det store overblik, så fejl minimeres, og både budget og tidsplan overholdes. Kort fortalt fungerer vi som bygherrens loyale rådgiver under hele jeres ombygning, tilbygning eller renovering.

Læs mere om, hvordan vi arbejder