Bo unikt – jeres nye hjem skal føles som jeres

Kun I ved, hvad et rigtig hjem er for jer. Derfor gør vi meget ud af at spørge ind til jeres unikke ønsker, krav og behov. Jo mere vi ved – også om detaljer, der måske ikke virker vigtige ved første øjekast – jo bedre kan vi tegne jeres drømmehjem. Så forvent en god dialog og et tæt samarbejde fra start.

Tag en uforpligtende snak med os

Har du boligdrømme om murermestervilla, palævilla, patriciervilla eller funkis?

Flotte villaer som murermestervilla, palævilla, patriciervilla og funkisvilla er stadig nogle af de mest populære hustyper i dag. Med klassiske, enkelte udtryk og praktiske, funktionelle indretninger er villaerne gode og rummelige familiehuse, der er solidt opført og langtidsholdbare, hvad angår materialernes kvalitet og rummenes indretning.

Med snart 100 år på bagen er villaer og funkishuse stadig eftertragtede og topmoderne pga. deres simple udtryk og store rummelighed. Hos Lundhild tegnestue skaber vi jeres drømmebolig, som passer til husets daglige brug og anvendelse. Vi indtænker også sammenhængen mellem inde og ude, så I kan få den fulde nydelse af have og natur, både når I er indenfor og udenfor.

Uanset om I ønsker nybyg, ombygning eller renovering, hjælper Lundhild tegnestue jer med en helstøbt og moderne villa, der er tilpasset og imødekommer dig og din families behov, og bliver ved med at være smuk.

Se nogle af de flotte villaer og huse vi har bygget her

 

Tryghed når I skal bygge nyt

For os er to opgaver aldrig ens. Derfor har vi på Lundhilds Tegnestue ingen skabeloner eller færdige løsninger at vælge imellem, ligesom vi ikke kunne drømme om at binde os til bestemte leverandører. Til gengæld har vi stor erfaring i at tegne og bygge nye enfamiliehuse med udgangspunkt i familiens størrelse, aktiviteter og behov. Og til hver ny bolig, vi bygger, indhenter vi tilbud fra forskellige entreprenører. På den måde er I altid sikret den bedste pris – uden skjulte omkostninger.

Som arkitekter er vi uddannet til at tage hånd om såvel arkitekturen og teknikken som de tidsmæssige og økonomiske aspekter i planlægnings- og byggefasen af nybyggeri. Vi tænker altid i helhedsløsninger, hvor de menneskelige, æstetiske og funktionelle aspekter alle har deres plads.

 

Vi hjælper jer hele vejen

På Lundhilds tegnestue har vi specialiseret os i at vejlede private om nybyg. Undervejs i byggeprocessen kommer I til at skulle træffe rigtig mange beslutninger, som får både økonomisk, praktisk og arkitektonisk betydning for jeres kommende hjem. Vi rådgiver jer gennem hele byggeprocessen, så I har ro i maven fra første streg på papiret, til I står med nøglen i hånden. Faktisk kan det være en god idé at bruge Lundhilds Tegnestue som rådgiver, inden I overhovedet skriver under på købet af jeres byggegrund – især hvis I gerne vil bygge på en speciel grund, hvor der ofte skal tages højde for lokalplaner, servitutter og placering på grunden.

Læs her om byggeriets faser og hvordan vi arbejder