Bo unikt – jeres nye hjem skal føles som jeres

Kun I ved, hvad et rigtig hjem er for jer. Derfor gør vi meget ud af at spørge ind til jeres unikke ønsker, krav og behov. Jo mere vi ved – også om detaljer, der måske ikke virker vigtige ved første øjekast – jo bedre kan vi tegne jeres drømmehjem. Så forvent en god dialog og et tæt samarbejde fra start.

Tag en uforpligtende snak med os

Tryghed når I skal bygge nyt

For os er to opgaver aldrig ens. Derfor har vi på Lundhilds tegnestue ingen skabeloner eller færdige løsninger at vælge imellem, ligesom vi ikke kunne drømme om at binde os til bestemte leverandører. Til gengæld har vi stor erfaring i at tegne og bygge nye enfamiliehuse med udgangspunkt i familiens størrelse, aktiviteter og behov. Og til hver ny bolig, vi bygger, indhenter vi tilbud fra forskellige entreprenører. På den måde er I altid sikret den bedste pris – uden skjulte omkostninger.

Som arkitekter er vi uddannet til at tage hånd om såvel arkitekturen og teknikken som de tidsmæssige og økonomiske aspekter i planlægnings- og byggefasen af nybyggeri. Vi tænker altid i helhedsløsninger, hvor de menneskelige, de æstetiske og de funktionelle aspekter alle har deres plads.

Se vores nybyggerier her

 

Vi hjælper jer hele vejen

På Lundhilds tegnestue har vi specialiseret os i at vejlede private om nybyg. Undervejs i byggeprocessen kommer I til at skulle træffe rigtig mange beslutninger, som får både økonomisk, praktisk og arkitektonisk betydning for jeres kommende hjem. Vi rådgiver jer gennem hele byggeprocessen, så I har ro i maven fra første streg på papiret, til I står med nøglen i hånden. Faktisk kan det være en god idé at bruge Lundhilds tegnestue som rådgiver, inden I overhovedet skriver under på købet af jeres byggegrund – især hvis I gerne vil bygge på en speciel grund, hvor der ofte skal tages højde for lokalplaner, servitutter og placering på grunden.

Læs mere om byggeriets faser og hvordan vi arbejder her