Erhvervsbyggeri for vækst og trivsel

Lundhilds tegnestue har en bred vifte af kompetencer inden for projektering og udvikling af industri- og erhvervsbyggeri. En levende produktionsvirksomhed kræver ressourcer og værditilvækst, og industri- og erhvervsbygninger danner rammerne for omsætning og vækst.

Hos Lundhilds tegnestue begrænser vi os ikke på forhånd, men arbejder ud fra de muligheder, vi ser. Vi tænker hele vejen rundt om flowet i bygningen: Hvordan møder kunderne bygningen udefra? Hvad er deres første indtryk, når de træder indenfor? Inspirerer mødelokalerne til samarbejde og store tanker? Har medarbejderne de bedst mulige arbejdsvilkår i bygningen?

Vi har stor erfaring med projektudvikling af eksisterende erhvervsejendomme og energioptimering af eksisterende bygninger.

Se vores erhvervsprojekter her

Lys og luft til fremtidens visioner

Hos Lundhilds tegnestue er det en vigtig faktor at skabe bygninger, der afspejler virksomhedens identitet og dens produkter. Et firmadomicil danner ramme om virksomhedens sjæl og kultur, og vi stræber altid efter, at bygningen sikrer et godt indeklima og inspirerende arbejdsmiljø.

Samtidig skal byggeriet realiseres på den byggeteknisk mest fordelagtige måde i relation til pris, holdbarhed og kvalitet. Vi stræber efter at skabe arkitektur, der optimerer produktiviteten og arbejdsglæden blandt medarbejderne og så vidt muligt nedbringer virksomhedens driftsudgifter.

 

Professionel rådgivning fra start til slut

Lundhilds tegnestue tilbyder helhedsorienteret rådgivning inden for alle byggeriets discipliner. Alt fra mindre om- og tilbygningsopgaver til arkitektrådgivning ved totalentrepriser. Vi kan rådgive, projektere og gennemføre opgaverne fra start til slut. Vores løsningsforslag har altid virksomhedens ønsker og behov i centrum.

Lundhilds tegnestue er kendetegnet ved:

  • Digitalt byggeri
  • Mange års erfaring fra store projekter
  • Knowhow
  • Fleksibilitet
  • Idérigdom
  • Analyser og logistik
  • Innovation og projektudvikling
  • Tværfagligt samarbejde