Boligbyggeri i samspil med omgivelserne

På Lundhilds tegnestue udvikler vi boliger i tæt dialog med det omkringliggende miljø. Vi skaber et samspil mellem den enkelte bolig, bygningen som helhed og de uderum, som opstår. Vores særlige force inden for æstetik, lys og funktionalisme giver hver bygning og bolig sit helt eget særpræg.

Uanset om det gælder etagebyggeri eller etplansboliger, vægter Lundhilds tegnestue placeringen på grunden meget højt, så man opnår den mest optimale rumlighed og beliggenhed. Vi sørger også for, at byggeriet realiseres på den byggeteknisk mest fordelagtige måde i relation til pris, holdbarhed og kvalitet.

 

Arkitektur baseret på menneskelige behov

Kvalitet i arkitekturen er et grundprincip på Lundhilds tegnestue. For os handler kvalitet ikke kun om at skabe holdbare og byggeteknisk korrekte løsninger, selvom det naturligvis er forudsætningen. Men kvalitetsbyggeri er mere end det. Når mange mennesker skal bo sammen, gælder det om at skabe de bedst mulige vilkår gennem boligbyggeriet. Derfor integrerer vi altid menneskelige værdier og meninger i projektet.

Hvert byggeri tager udgangspunkt i beboernes unikke behov. Er det boliger til enlige, ældre, børnefamilier eller mennesker med særlige behov? Målet er altid, at boligen bliver et hjem, man trives i.

Se vores boligbyggerier her