Arkitekttegnede løsninger til erhverv 

Lundhilds tegnestue har erfaring med privat nybyg og renovering samt ombygning af boligbyggeri, erhvervsbyggeri, halbyggeri, messestande og industrielt design. 

Kombinationen af vores byggetekniske viden og kreative indgangsvinkel som arkitekter gør os i stand til at udtænke innovative løsninger skræddersyet til virksomhedens behov.

Boligbyggeri

Kvalitet i arkitekturen er et grundprincip på Lundhilds tegnestue. Når mange mennesker skal bo sammen, gælder det om at skabe de bedst mulige vilkår gennem boligbyggeriet. Vores boliger udvikles i tæt dialog med det omkringliggende miljø, så man opnår den mest optimale rumlighed og beliggenhed på grunden.

vignetter-til-projekter/farvegade-skitse.jpg

Ved at få tegnestuen med om bord på jeres boligbyggeri, bliver det muligt at skabe funktionelle, æstetiske og eventuelt bæredygtige miljøer, der imødekommer beboernes unikke behov. De arkitektoniske løsninger vil desuden tilstræbe at skabe den bedste harmoni mellem byggeriets form og fremtidige funktion.  
 
Overordnet vil tegnestuens fornemmeste opgave være at imødekomme bygherres drømme samt skabe rum, der samlet forbedrer livskvaliteten og trivsel, for dem som skal bo der.  

Læs mere om boligbyggeri her 

 

Erhvervsbyggeri 

Industri- og erhvervsbygninger danner rammer for omsætning og vækst. Arkitekttegnede erhvervsbygninger, tilstræber ikke alene at opfylde de basale behov angående funktionalitet og mindskede driftudgifter. 

billeder-generelt/makita-www-vignette.png 

Ved at få Lundhilds Tegnestue med på projektet, kan vi skabe løsninger, der først og fremmest optimerer produktiviteten, samt skaber arkitektur, der fremhæver virksomhedens identitet og ambitioner. Samlet bliver det muligt at skabe rammer, der bidrager til en positiv arbejdskultur, idet brugeroplevelsen og trivsel er fokus.     

Læs mere om erhvervsbyggeri her

 

Halbyggeri

Lundhilds Tegnestue specialiserer sig i at tilbyde omfattende projektudvikling inden for halbyggeri, der omfatter erhvervs- og industrielle faciliteter samt sports- og fritidshaller. Vi forstår, at en vellykket halbygning ikke blot er et fysisk rum, men en integreret løsning, der skaber værdi for vores kunder. 

billeder-generelt/gasa-www-vignette.png

Vi leverer en bred vifte af arkitektoniske ydelser, herunder skitser, rådgivning og andre specialiserede tjenester, der er designet til at sikre en succesfuld start på enhver halbygning. Vores ekspertise strækker sig ud over traditionel arkitektur, da vi forstår, at halbyggeri kræver en unik tilgang. Vi tilbyder ikke blot æstetiske løsninger, men fokuserer også på at skabe funktionelle og bæredygtige rum, der opfylder specifikke behov 

Læs mere om halbyggeri her