Ønsker I at optimere jeres virksomheds fysiske og funktionelle rammer?

Lundhilds tegnestue har erfaring med nybyg, renovering og ombygning af boligbyggeri, erhvervsbyggeri, halbyggeri, messestande og industrielt design. Kombinationen af vores byggetekniske viden og kreative indgangsvinkel som arkitekter gør os i stand til at udtænke innovative løsninger skræddersyet til virksomhedens behov.

Boligbyggeri

Kvalitet i arkitekturen er et grundprincip på Lundhilds tegnestue. Når mange mennesker skal bo sammen, gælder det om at skabe de bedst mulige vilkår gennem boligbyggeriet. Vores boliger udvikles i tæt dialog med det omkringliggende miljø, så man opnår den mest optimale rumlighed og beliggenhed på grunden. Hvert byggeri tager udgangspunkt i beboernes unikke behov og får sit helt eget arkitektoniske særpræg.

Læs mere om boligbyggeri her

 

Erhvervsbyggeri

En levende produktionsvirksomhed kræver ressourcer og værditilvækst, og industri- og erhvervsbygninger danner rammerne for omsætning og vækst. Vores arkitektoniske løsninger skabes til at optimere produktiviteten og arbejdsglæden blandt medarbejderne og så vidt muligt nedbringe virksomhedens driftsudgifter.

Læs mere om erhvervsbyggeri her

 

Halbyggeri

Lundhilds tegnestue tilbyder projektudvikling inden for halbyggeri til erhverv og industri samt sports- og fritidshaller. Vi leverer skitser, rådgivning og andre arkitektydelser, der hjælper halbyggeriet godt fra start. Ønsker I arkitektrådgivning gennem hele byggeprocessen, bistår vi også med det.

Læs mere om halbyggeri her

 

Messestand

Vi leverer design og visualisering af stande til messer og udstillinger. Som arkitekter har vi stor erfaring med at skabe og visualisere løsninger, der udtrykker vores kunders unikke identitet og fanger opmærksomheden ude i udstillingshallen.

Læs mere om messestande her

 

Industrielt design

På Lundhilds tegnestue har vi beskæftiget os med en lang række forskellige designs fra indretning af haller til børnemøbler, knagerækker og møbler. Vores tilgang er, at findes det ikke i den form, der ønskes, skaber vi det selv. Altid med afsæt i brugernes behov, kundens identitet og en særlig opmærksomhed på det enkelte projekts fysiske, kulturelle og miljømæssige kontekst.

Læs mere om Industrielt design her