Industrielt design og visuel kommunikation

Findes det ikke, skaber vi det selv. På Lundhilds tegnestue skaber vi gerne nye løsninger i forbindelse med vores projekter. Vi har skabt en lang række forskellige designs fra indretning af haller til udstillingsstande på messer, børnemøbler, knagerækker og møbler.

Visuel kommunikation er en naturlig del af vores værktøjskasse, så vi kan formidle vores budskaber på en klar og tydelig måde over for vores kunder. Vi tilbyder også andre firmaer hjælp til at visualisere deres kommunikation.

Se vores designprojekter her

Vores tilgang til design

For Lundhilds tegnestue er designet i centrum, når det gælder en helhedsløsning for møbler, produktdesign og indretning af interiør og eksteriør. Vi arbejder i et klart og imødekommende formsprog. Altid med afsæt i brugernes behov, kundens identitet og en særlig opmærksomhed på det enkelte projekts fysiske, kulturelle og miljømæssige kontekst. Identiteten giver sig udtryk i former, farver eller materialer, der tilsammen skaber en helhed af det enkelte produkt.

Udgangspunktet for designprocessen ligger i de undersøgende studier: Kundens behov og brugssituationer, måder/mønstre for hvordan vi bruger og bevæger os. I processen arbejder vi ofte i 1:1, og modeller af det designede vil være en del af forløbet for at opnå det optimale produkt.