Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej
Violvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Violvej

Moderne familievilla

På en skøn grund har Lundhilds tegnestue designet denne villa. Boligen er opført som et ét-planshus med flere afdelinger. Der er en voksenafdeling, børneafdeling, samt et sydvendt køkken og opholdsrum. Den officielle ankomst og entré findes i boligens centrum, mens en bagdør fører ind til et stort bryggers. 

vignetter-til-projekter/221221-vigniette-violvej.jpg

 

Hele boligen oplyses naturligt af store vinduer, samt et ovenlysvindue i køkkenet. Der etableres store, skønne terrassearealer, med direkte udgang fra fællesrum og soveværelse. Der opføres et overdækket område ved boligens hovedindgang samt pergola over terrassen udenfor det sydvendte køkken-alrum. Derudover opføres der to skure samt en stor, åben carport, der matcher hovedhusets udtryk. 

Boligens facader og gavle udføres med tegl og felter af træbeklædninger. Det lyse murværk udgør et samspil med de varme træelementer. Der anvendes sort tagpap og mørke store vinduespartier. Nedløb og tagrender er udført i zink. Carporten opføres med aluminiumbeklædning, mens skurene opføres med træbeklædninger. Samspillet mellem lyse og mørke materialer, går igen både ude og indenfor. Dette giver villaen et stilrent og moderne udtryk

Udvalgte billeder og video fra projektet