Se flere billeder
fra dette projekt
+

Villa Sildegravsbanken

Villa med vue

I denne villa har tegnestuen taget det formmæssige udgangspunkt i to stokke, der krydser hinanden om deres egen midterakse. Aksen får drejet stokkene, så de ligger optimalt for rumligheden og det fantastiske vue ud over vandet. 

Det primære rum, stue/alrummet, ligger placeret i midten af bygningen og fungerer som det centrale opholdssted i huset. Herfra bliver man ledt videre til resten af bygningen til eksempelvis opholdsstuen.

Opholdsstuen ligger på det yderste af en af stængerne og i forlængelse af stue/alrummet med udgang til en terrasse og udsigt til vandet.

Børneværelserne og voksenzonerne ligger mere privat på hver sin side af midteraksen.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.