Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte
Villa i Holte

Se flere billeder
fra dette projekt

Villa i Holte

Storslået familievilla i naturskønt område  

På en stor grund beliggende ud til smuk natur, har Lundhilds Tegnestue tegnet denne ombygning. Eksisterende 70´er villa forvandles til storslået liebhaveri. Boligen er opført som længehus, hvor længerne udnyttes til at etablere henholdsvis voksen- og børneafdeling.  

vignetter-til-projekter/vignette-til-ved-naesseskoven-13.jpg

Den sydvendte ende indeholder soveværelse, bad, walkin og hjemmearbejdsplads. Fra soveværelset og kontoret er det muligt at træde direkte ud på den overdækkede terrasse. Indvendigt centrerer boligen sig omkring et stort køkken-alrum og fælles opholdsstue, som skaber sammenhæng mellem de to afdelinger.

Den vestvendte længe består af børneafdeling med to værelser, bad og depotrum. For enden af længen er der etableret fitnessrum med seperat indgang. Det var særligt vigtigt for bygherre at deres hjem, skulle have plads til familien og kunne rumme mange gæster.  

Overalt i boligen er der tænkt i kvalitetsmaterialer, indvendigt såvel som udvendigt.  Det arkitektoniske ydre får skandinavisk og lyst udseende. Boligens flade tag bidrager med klare linjer, der sammen med store vinduespartier samt strategiske felter af træbeklædning, bidrager til et luksuriøst og stilrent udtryk. Træbeklædningerne bidrager også med varme til det lyse murværk.

Udvalgte billeder og video fra projektet