Villa i Farum
Villa i Farum
Villa i Farum

Se flere billeder
fra dette projekt

Villa i Farum

Villa ned til Furesøen hilser vand og sol velkommen

Fra alle rum kan udsigten nydes, og fra voksenafdelingen er der ligeledes direkte udgang til svalegangen, som er langs hele huset.

Den overdækkede svalegang hjælper ligeledes med den kommende energiberegning og vil hjælpe positivt på nedkøling af huset pga. de store vinduespartier.

Vandudsigten opleves straks for gæster og de daglige brugere af huset fra entreen og fra trappen.

Morgensolen vil kunne opleves qua et stort glasparti i walk-in. Vi kunne forestille os, at døren ind til forældreafdelingen enten var et glasskydeparti fra Dorma eller blot en glasdør med karm. Dernæst vil morgensolen også lyse ind fra entreen, og man vil kunne opleve den qua evt. ovenlys.

Dagsrytmen kan følges hele dagen fra de daglige rum, og solen vil hurtigt komme om og følge svalegangen langs huset og til sidst ende ved den vestvendte terrasse.

Trapperummet har en stor væg til malerier. Vi kunne forestille os ovenlyspartier og spots om aftenen. Trapperummet kan fornemmes fra køkken/alrum, bibliotek, opholdsstue og kontor.

Køkken/alrummet, hvor de fleste timer bliver brugt, morgen og aften, har fået den optimale placering med direkte adgang til en overdækket terrasse mod vest og svalegang mod syd.

vignetter-til-projekter/plantegninger-01a_678x479_farum.jpg

Udvalgte billeder og video fra projektet