Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej
Vestre Paradisvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Vestre Paradisvej

Familievilla i nordisk design 

I Holte bygger vi en autentisk villa med få og robuste materialer. Vi har haft fokus på at skabe en lys, afdæmpet bolig med miljørigtige valg. Vi har forbundet inde og ude så familien kunne føle sig som en del af naturen. 

I stueplanen er der et stort køkken / alrum, som er et vigtigt sted for familien. Her har vi integreret plads, lys og funtionalitet efter deres behov. I samme etage er der en stue med udsigt, et værelse, badeværelse og WC. Etagen forbindes med en hall, som skaber et godt flow. I kælderen er der 2 værelser, soveværelse, badeværelse, depot og lounge. 

 

 

 

Udvalgte billeder og video fra projektet