Vesterhedenvej
Vesterhedenvej
Vesterhedenvej
Vesterhedenvej
Vesterhedenvej
Vesterhedenvej
Vesterhedenvej

Se flere billeder
fra dette projekt

Vesterhedenvej

Dette projekt består af en optimering af en ældre gård. Vi river det eksisterende stuehus ned og bygger et nyt. 

Vi har tegnet en velfungerende bolig, som emmer af moderne landidyl. Ved ankomst mødes man af den dobbelthøje hall. Her er der garderobe og trappe til 1. salen. I direkte forbindelse ligger gæste wc samt bryggers. En stor fransk glasdør skaber gennemkig til lounge, pejsestuen og haven. Rummeligt køkken/alrum med køkken ø og en gennemgående skabsvæg ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Alle living rum er gennemlyst fra flere sider og giver direkte udgang til husets store indbydende terrasse. 

Den nye førstesal byder på en privat voksenafdeling med forbindelse til bryggers via lift. Pladsen er udnyttet optimalt og gangarealet reduceres ved at lave et walkthrough med masser af skabsplads. Førstesalen får ligeledes et værelse mere, som kan udnyttes som gæsteværelse eller måske som et mere kreativt og fleksibelt rum. De to kviste mod syd er udskiftet med ovenlys som, placeret over for modstående kviste, skaber luft, kig og lys fra begge sider.