Se flere billeder
fra dette projekt
+

Vendevej

En ny bolig er af Lundhilds tegnestue skitseret og visualiseret på en naturskøn grund ved Slangerup, hvor der er flot udsigt over marker.

 

Placeringen af de forskellige rum er indtænkt, så udsigten udnyttes optimalt. Et større kontorområde er klargjort, så der på sigt kan etableres to værelser i stedet for et åbent kontor.

I køkken/alrum og opholdsstue er der åbent til kip, hvorved den asymmetriske tagflade kan fornemmes.

 

Taget er ét stort solcelletag, som har både aktive og inaktive celler integreret alt efter hvilke områder, der modtager mest direkte sollys. Cellerne går i ét med hinanden og taget fremstår derfor som en helhed. Hele boligen opvarmes med jordvarme, som er udlagt på grunden.

 

 

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.