Se flere billeder
fra dette projekt

Tyrstedlund

Kubisk byggeri skaber kontrast til naturen

Dette enfamiliehus er placeret tæt ved skov og natur med et frit udsyn til marker. Bygningens kubiske form skaber en klar afgrænsning til den omkringliggende natur.

Inde er huset delt op i tre dele, hvor opholdstuen er placeret i midten. Del 2 bestående af opholdstuen, køkkenet og alrummet har tæt forbindelse til den overdækkede terrasse.
Børneafdelingen ligger i del 1, og voksenfløjen er placeret i del 3. Børnezonen har direkte adgang til det fri og en tæt forbindelse til multirummet. Voksenzonen har eget bad og er koblet sammen med et dejligt stort walk-in-closet.

Garage og bryggers ligger forskudt på hovedbygningen.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.