Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken
Solbakken

Se flere billeder
fra dette projekt

Solbakken

Stilren og moderne familievilla 

På en skøn grund har Lundhilds tegnestue designet dette nybyggeri. Familievillaen rummer nogle store lyse opholdsrum, samt en forældre- og børneafdeling. Den lyse træbeklædning og plankegulvene giver villaens ydre og indre et varmt udtryk, der bryder det ellers stilrene udtryk, med mørke og lyse materialer. 

vignetter-til-projekter/230312-vigniette-solbakken1.jpgVed ankomst fra vest ses den nyopførte åbne carport. Derfra fører en gangsti op langs huset, omgivet af blomsterbede. Hovedindgangen er placeret i centrum af villaen. Køkken-alrum og stue er ligeså placeret centralt, naturligt oplyst af store vinduespartier, der giver fuldt udsyn til haven. Entré og køkken er yderligere oplyst af ovenlysvinduer. 

Villaens østvendte længe rummer en børneafdeling, med tre børneværelser, bryggers og bad, opdelt af en fordelingsgang. Den vestvendte længe består af en voksenafdeling, med tilhørende walk-in closet og badeværelse. Der opføres en terrasse langs haven mod syd. 

Boligen opføres i murværk i grå nuancer. Skuret er beklædt med lyse trælameller i kontrast til det mørke murværk. Taget udføres som tagpap og der indsættes store mørke vinduespartier.

Udvalgte billeder og video fra projektet