Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej
Søndergårdevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Søndergårdevej

Moderne sommerhus

På en aflang naturgrund har Lundhilds tegnestue designet dette nye sommerhus ved vandet. Boligen opføres i forlængelse med carport og skur, der samlet danner en H-formet bygning. Overalt bærer udtrykket præg af stilrene og moderne materialevalg. 

vignetter-til-projekter/230131-vigniette-soendergardevej.jpg

Boligens nordvendte indgangsparti er åbent og uden overdækning. Tilsvarende er det sydvendte beskyttede uderum åbent. En mindre overdækning er dog etableret ved soveværelsets udgang til dette beskyttede uderum. 

Den sydvestvendte længe af huset, i direkte forlængelse af bygherrens køkken-alrum og opholdsstue, overdækkes. Således skabes der op til flere skønne udeområder, hvorfra den omkringliggende natur kan nydes. Der indsættes store vinduespartier samt ovenlys ud for køkken-alrummet, hvilket bidrager til skønne lysindfald til boligens indre. 

Facader og gavler udføres med træbeklædninger. Saddeltaget udføres med mørkt tagpap, der i kombination med de mørke vinduer skaber skønne kontraster til den varme træbeklædning. Tagrender og nedløb udføres i zink. Desuden etableres et nordvendt anneks, i samme arkitektoniske udtryk som hovedhuset. 

Udvalgte billeder og video fra projektet