Skåret
Skåret
Skåret
Skåret
Skåret
Skåret
Skåret

Se flere billeder
fra dette projekt

Skåret

Hos Lundhilds tegnestue har vi fået til opgave at tegne og projektere en gennemgående ombygning, som skal optimere flow og udtryk, af denne villa fra 1961.

Villaen er beliggende i et skønt skov- og naturområde. Derfor er blandt andet udsigtsmuligheder og udnyttelse af udeområde en bærende faktor for arkitekturen. 

I stueetagen opføres et nyt opholdsområde med tilhørende spisestue, som gennemlyses af store glaspartier, og herved inviterer naturen indenfor. Glaspartiet er sydvendt og sikrer derved maksimalt udbytte af sollyset i løbet af dagen. 

I villaens modsatte ende, finder man den nye voksenafdeling med separat badafdeling.
Der opføres ydermere nyt brygger samt to rummelige værelser. 

I entréen opføres ny trappe, som leder op til det 100kvm store stue og multiområde på første sal. Her er der kredset for detaljerne med blandt andet to kviste ud mod skoven, samt dobbelthøjt rum ved henholdsvis trappe og ovenover køkkenområdet. 
På førstesalen tilføjes også et nyt badeværelse samt to store værelser. 

Det nye flisebelagte gårdområde omkranser hjemmet og giver mulighed for at etablere et åbent terrasseområde, hvor sollys og den omkringliggende natur kan nydes i fulde drag. På villaens vestlige side etableres der en overdækket terrasse med udendørskøkken. 

 

Udvalgte billeder og video fra projektet