SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød
SCT Allerød

Se flere billeder
fra dette projekt

SCT Allerød

Administrationsbygning til SCT på Sjælland

Lundhilds tegnestue har tegnet denne bygning i Allerød. I stueplan ligger den centrale reception i et dobbelthøjt rum med ovenlys. Åbningen skaber et lyst og markant ankomstrum med transperante mødelokaler ved indgangen. Lys fra det dobbelthøje ankomstrum trækkes også ind i de enkelte afdelinger.

vignetter-til-projekter/sct-skitse-01.jpg
Fra stueplan er der adgang til første sal via skulpturel trappe med tilhørende elevator, der også kan anvendes som siddetrappe. Rummet kan bruges til fællesarrangementer. med mulighed for at henvise ventende gæster til en lounge ved indgangen.

Afdelingerne har mødelokaler, tekøkken, garderobe,og toiletter. Kontorer og mødelokaler har delvist transperente vægge, hvor graden af indblik kan justeres til det der er behov for.  Alle kontorarealer er placeret langs facaden. Der er disponeret med plads til en dobbelt ganglinje, så de enkelte afdelinger kan afskærmes mod det “offentlige” areal og der kan etableres vægge eller glasvægge alt efter behov.

På første sal ligger direktionen, salgsafdelingen og økonomiafdelingen. Alle kontorarealer er placeret langs facaden. I begge gavle er der placeret møderum. Det markante dobbelthøje rum med trappe og elevator fra reception giver et åbent, lyst areal med arkiver/mødeborde/lounge til møde og arbejde på tværs af afdelingerne.

Centralt ligger toiletfaciliteterne og mødelokaler. Funktionerne er placeret i en kerne afbrudt af en tværgående ganglinje, der sikrer at ganglinjerne ikke bliver for lange og det er muligt nemt at komme på tværs af bygningen.

vignetter-til-projekter/sct-skitse-02.jpg

På anden sal ligger velfærdsområderne med kantine, auditorium og køkken. Trapperummet ligger midt på etagen i åben forbindelse med et loungeområde. Herfra er der indgang til fittnesområdet med spinning og omklædningsfaciliteter, fysioterapi, massør, samt klinik. Mod værkstedet ligger en række birum som depoter, teknikrum, vaskeri etc.

vignetter-til-projekter/sct-skitse-03.jpg

Udvalgte billeder og video fra projektet