Se flere billeder
fra dette projekt

Rådyrsvej

Nyt koncept udviklet til Link Huse

Den arkitkttegnede villa ved Rådyrsvej i Hedensted er opført i de bedste materialer.

Villaen er et nyt koncept, som er udviklet til Link Huse; denne villa er den første, som er opført.

Ud over husets energimæssige fokus har villaen et stort fokus på det daglige flow i bygningen og lysets vandring i løbet af dagen. Husets hvidpudsede, kubiske form brydes af den tværliggende "akse." Den tværliggende, gennemgående akse danner ramme for modtagelse af husets beboere og gæster.

"Aksen" opdeler huset i den ene ende med en carport med tilhørende skur. I den anden ende er der en overdækket, integreret terrasse.

Villaens samlede areal er på 164 m2. Derudover er der 51 m2 overdækket carport inkl. skur og 16 m2 overdækket terrasse.

Udvalgte billeder og video fra projektet