Provstlund
Provstlund
Provstlund
Provstlund
Provstlund
Provstlund

Se flere billeder
fra dette projekt

Provstlund

Skitser til attraktive grunde med udsigt over en lille sø

Provstlund er en udstykning i byen Lund, der ligger lidt nordvest for Horsens. Ved den nye udstykning ligger fire byggegrunde ned til en sø, og Lundhilds tegnestue har leveret skitser til de fremtidige boliger.

Terrænet er kuperet og giver en helt unik mulighed for at bygge en bolig i to etager, og derfor er det den arkitektoniske idé bag skitserne, hvor der vil blive bygget i to etager ud til søen og én etage ud mod vejen.

Boligerne kan tilrettes 100 % efter eget ønske, bl.a. hvad angår materialevalget, så den enkelte bolig bliver tilpasset dem, der skal bo i den. Som udgangspunkt er det boliger i to plan imod vandet og et plan imod vejen.

I kælderen er der mulighed for tre værelser eller to værelser og et multirum. Stueplan har soveværelse med eget bad og walk-in-closet. I køkken/alrum er der udsigt over søen og direkte adgang til svalegangen, som også er terrasse.

På Provstlund.dk kan du læse mere om dette konkrete projekt og til højre kan du se en film af vores skitseidé og nedenunder en video fra det naturskønne område.

 

Udvalgte billeder og video fra projektet