Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen
Pinen

Se flere billeder
fra dette projekt

Pinen

Ældre bolig totalforvandles til stilren villa. 

Lundhilds Tegnestue har tegnet forvandlingen af denne ombygning. Eksisterende forhold, bød på en noget ældre bolig, som med hjælp fra Tegnestuen forvandles til en stilren og moderne familievilla. 

Der opføres tilbygning, hvilket i stueplan udvider med et ektra børneværelse samt skønt bryggers. På førstesalsplanen udvides bygherres soveværelse via tilbygningen, og der bliver plads til et skønt badeværelse til de voksne. Ny trappeløsning åbner rummene mere op og forener etagerne bedre. Køkken-alrum og stue placeres på førstesalen, som bliver gennemlyst af store vinduespartier, og døre med udgang til terrasser. 

Udvendigt bærer det arkitektoniske udtryk præg af materialevalget i form af en lys mursten, med et varmt og naturligt spil i, store sorte vinduer, hvor varme træbeklædninger på ydervæggene forener vinduerne. Sadeltaget opføres i mørk farve, hvilket komplimentere de allerede ekisterende kontraster til facaden. Der opføres karnap, som indvendligt beriger med mere plads og skønne lysindfald, samt udvendigt bidrager til spændende konstruktioner til boligen. 

Udvalgte billeder og video fra projektet