• Nederbyvej
  • Nederbyvej
  • Nederbyvej
  • Nederbyvej
  • Nederbyvej
Se flere billeder
fra dette projekt
+

Nederbyvej

En ny landejendom tager form ved Lundhilds tegnestue. Det store nye stuehus erstatter det brændte stuehus, som oprindeligt blev opført i 1853.

Boligen opføres med klassiske greb som vinduernes rytme i facaden, gesimsbånd, opsprossede vinduer og vandskurede facader. Ved ankomst til boligen mødes man af en dobbelthøj Hall, som skaber god forbindelse til 1. salen. I hall'en er der også kig videre til opholdsstuen og den overdækkede terrasse.

Fordelt på de 400 kvm er stort køkken/alrum og opholdsstue, samt hall, kontor, bryggers og bad i stueplan. På 1. salen findes to gode værelser, multirum, opholdsstue, bad samt soveværelse med walk-in og bad.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.