Næsset
Næsset
Næsset
Næsset
Næsset

Se flere billeder
fra dette projekt

Næsset

Moderne og spændende familievilla

Lundhilds Tegnestue har tegnet denne skønne familievilla. Boligen er opført som T-formet villa, med forskellige afdelinger til henholdsvis voksenafdeling, børneafdeling og fælles opholdsrum, med direkte udgang til den overdækkede terrasse. I samme ende som børneværelserne, etableres en stor garage med plads til bygherres to biler.   
 
Processen omkring det nærværende projekt har haft særligt fokus på rummelighed og optimering af flow. Store fællesrum samt højtbelyste fordelingsrum danner skønne sammenhænge mellem husets forskellige afdelinger. 

vignetter-til-projekter/naesset-30.jpg


Langs boligens sydvendte side opføres en stor terrasse, hvoraf dele af terrassen overdækkes. Længerne opføres med saddeltag, mens samlingen på længerne og karnapperne opføres med fladt tag. Forbindelsen mellem de to længer udgøres af en gennemlyst glasgang, med funktion som entré.   
 
Det samlede arkitektoniske udtryk bærer præg af spændende kontrastfulde materialer. Murværket bidrager til et spændende farvespil, som står i skøn kontrast til de mørke vinduespartier og tag samt varme træbeklædninger.

Udvalgte billeder og video fra projektet