Møllestien
Møllestien
Møllestien
Møllestien
Møllestien
Møllestien
Møllestien

Se flere billeder
fra dette projekt

Møllestien

Stilren ombygning

Lundhilds tegnestue har designet en ombygning af en halvanden-etages bolig, med udnyttet tagetage. Eksisterende bolig blev oprindeligt opført i 1920’erne. 

Opgaven gik på at sikre en gennemgående rød tråd mellem eksisterende bolig og tilbygning. Udvendigt er boligens farveskema bevaret gennem hvide ydermure, charmerende grønne vinduer, døre med sprosser samt et rødt klassiskt tegltag. 

Indvendigt har fokus været at skabe bedre flow. Det imødekommes ved at etablere direkte adgang fra entreen til et stort køkken-alrum. Boligens stueplan består af voksenafdeling og opholdsstue, mens førstesalen rummer børne- og gæsteafdeling. Fra køkkenalrummet etableres der direkte adgang til en stor terrasse og haven. 

Jf. lokalplanen skulle bygningen fremgå i overensstemmelse med en byggeskik, som svarer til husets alder og understøtter det historisk værdifulde miljø. Alle udvendige bygningsændringer skulle godkendes undervejs. Projektet er en oplagt reference, der illustrerer fordelene ved at have Tegnestuen med som fagentreprise på sagen.

Udvalgte billeder og video fra projektet