Mamrelund
Mamrelund
Mamrelund
Mamrelund
Mamrelund

Se flere billeder
fra dette projekt

Mamrelund

Til familien, der nyder udelivet

Mamrelunden 7 ligger i et smukt område med en del skovarealer ca. 900 m fra Vejle Fjord. Grunden ligger beskyttet af skov og der er udsigt mod vest. Området er præget af kuperet terræn med spredt bebyggelse afskærmet af skov.

Husets arkitektur er modernistisk i en klassisk nordisk stil. Boligen er designet i et lyst og let formsprog, hvor lyset spiller en stor rolle med de store vinduespartier og stor rumhøjde. Taget er nærmest fladt med et udhæng, der er både  æstetisk, funktionelt og energimæssigt begrundet.

Mamrelunden 7 er tegnet til en familie, der nyder udelivet. De overdækkede arealer tæt på huset er vigtige for det udendørs ophold, og der er direkte udgang fra stue og værelser. De overdækkede terrasser forlænger husets areal og beskytter facaderne.

Huset er disponeret i én etage med markante horisontale linjer, der i form og materialer indpasser sig i landskabet. Materialer som træ og tegl i brungrå nuancer øger tilpasningen til omgivelserne. Da projektet er disponeret som et kryds, bidrager det lette tag til at sammenbinde husets fire fløje.

 

Udvalgte billeder og video fra projektet