Se flere billeder
fra dette projekt

Lille Dalby Ager

Lys familievilla i flere niveauer

Med udsigt over bølgende bakker og skov nær Hedensted by ligger denne 307 kvm moderne familiebolig, skitseret af Lundhilds tegnestue.

Boligens store terrasser og mange glaspartier imødekommer de naturskønne omgivelser og giver en åben, livlig og lys atmosfære.

I villaens ene ende finder man garage, bryggers, bad og 3 værelser. Den anden ende rummer køkken og opholdsstue opdelt af en pejsevæg, kontor, bad og et niveau-sænket soveværelse med udsigt. Fra badekarret i badeværelset kan man også ugenert nyde udsigten over det kuperede terræn.

Hallen i midten af villaen binder boligen sammen og giver via et åbent trapperum adgang til vinkælderen.

Overalt i boligen er der fokus på det optimale lysindfald og et godt bevægelsesflow. Der er også tænkt i funktionelle detaljer som akustikpaneler i træ og indbyggede nicher.

Udvalgte billeder og video fra projektet