Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen
Hvidkløverhøjen

Se flere billeder
fra dette projekt

Hvidkløverhøjen

Villa på skrånende grund

Denne store villa, tegnet af Lundhilds tegnestue, står nu færdig i alt sin pragt. Et gennemgående element i boligen er lysindfaldet, som er højt prioriteret. I køkken-alrummet kan solens rytme følges hele dagen, hvilket er en stor kvalitet.

Der har været fokus på at skabe gennemlyste rum og udkig i gangforløb. Det er med til at skabe en mere spændende bolig at bevæge sig rundt i og øge kvaliteten af de enkelte rum. 

Boligen fordeler sig på to plan. I stueplan er der opholdsrum samt en stor børne- og gæsteafdeling. På førstesalen er kontor, samt stor forældreafdeling med walk-in closet og bad. Boligen omkranses af et stort terrasseområde, som indbyder til ophold hele dagen. På førstesalen er der en stor altan i direkte forlængelse af soveværelset, så der også er mulighed for at komme ud.

Facaden udføres i en lys grå mursten med partier af mørk zink, som kontrastmateriale. Til tagbeklædningen er der valgt en flad mørk tagsten. Udhænget udføres også i mørk zink. Taget er et asymmetrisk saddeltag med en hældning på 15 grader. Mod vejsiden er byggeriet sænket og indrammet af en stern, der forbinder bolig og garage.

Udvalgte billeder og video fra projektet